Välkommen till oss på KS Heart Design!

Som vi ser det är den lantliga stilen ett uttryck för vår längtan efter en rofylld oas mitt i en stressig tillvaro. Den lantliga stilen ser vi som en stil att inreda sitt hem så att det känns avkopplande och vackert utan att vara ömtåligt, där möblerna och inredningsdetaljerna gärna får påminna om gamla tider.

"Lantligt" är ett brett begrepp och stilen kan ta sig olika uttryck och ge utrymme för personliga tolkningar.

Man kan naturligtvis köpa alldeles nya föremål och möbler från trendiga inredningsaffärer, men hos oss hittar du även begagnade inredningsdetaljer som vi har fixat till för att få den "lantliga" stilen. Detta är också ett sätt för oss att bromsa "stil & släng" trenden och i stället återanvända och ge gamla föremål ett nytt liv. 

I vår egen verkstad har vi även nytillverkning av möbler, lampfötter, tavlor mm. Vi utför även sömnadsarbeten såsom gardiner, kuddar och lampskärmar etc. Betong är ett annat härligt material som vi använder till många av våra egentillverkade produkter.

Vi hoppas att Du ska finna inspiration och helt unika föremål som passar just din personliga smak hos oss på KS Heart Design.

 

Var finns vi?

Vi bedriver tillverkling och försäljning på vår lilla gård i Odlaren, Eskilstuna. Lagom till vårt 10-års jubileum 2021 lanserar vi vår webbshop.

Facebook

Välkommen till vår facebook sida, här händer det alltid nya spännande grejer.